Print this برگه

عدم اطلاع از تخمک گذاری شانس باروری را کاهش می دهد

هرماه یک تخمک در تخمدان رشد کرده و ازاد شده و به سمت رحم حرکت می کند.تخمک بعد از آزاد شدن تنها ۱۴ ساعت برای بارور شدن زمان دارد.

تخمک زمانی که جدا می شود از لوله های تخمدان به سمت رحم حرکت می کند. در این مسیر این شانس را دارد تا بارور شود. چنانچه تخمک بارور نشود به مدت یک شبانه روز زنده می ماند. تخمک پس از رهایی از تخمدان به مدت یک روز و یا نصف روز فرصت باروری دارد اما اسپرم پس از اینکه وارد رحم می شود می تواندتا چند روز در آنجا به زندگی خود ادامه دهد.

بنابراین به خانم هایی که می خواهند شانس بارداری خود را افزایش دهند توصیه می شود ۳ روز قبل و ۲ تا ۳ روز بعد از تخمک گذاری، مقاربت داشته باشند. اما به طور کلی برای بالا بردن فرصت باردار شدن زوجها باید در طول هفته ۲ تا ۳ دفعه رابطه جنسی داشته باشند .

عدم اطلاع از تخمگک گذاری شانس باوری را کاهش می دهد. چنانچه مقاربت در زمانی باشد که تخمک گذاری انجام نشده، باروری صورت نمی گیرد.

اندازه گیری دمای بدن یکی از راههای تشخیص تخمک گذاری است. در زمان تخمک گذاری دمای بدن افزایش پیدا می کند . زمانی را که دمای بدن افزایش می یابد را مشخص کنید مقاربت باید قبل از شروع این زمان باشد.

برای آنکه اسپرم راحت تر وارد رحم شود باید به گردن رحم نزدیک تر شود. بنابراین موقعیت قرار گرفتن در هنگام رابطه جنسی نقش بسزایی در این موضوع دارد. تنظیم شدن هورمون ها به دستگاه تناسلی درباروری کمک می کند. از یک رژیم غذایی مناسب پیروی کنید. میزان چربی بدن در باروری مهم است. با پیروی کردن از یک رژیم غذایی میتوان وزن بدن را به حالت تعادل درآورد کم وزنی و اضافه وزن شانش باروری را کاهش میدهد.

ویتامین های سی-دی-کلسیوم-روی-آنتی اکسیدان ها باعث تقویت اسپرم شده و فعالیت آنها را افزایش میدهد.

مصرف الکل-کافین قدرت باروری را کاهش میدهد.

ورزش نیز یکی از راه هایی است که باعث تقویت باروری میشود به این دلیل که میزان چربی را در بدن تنظیم میکند.

Permanent link to this article: http://glo.ir/%d9%82%d8%a8%d9%84-%d8%a7%d8%b2-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c/%d8%a2%d9%85%d8%a7%d8%af%da%af%d9%8a-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%d9%8a-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%8a/%d8%b9%d8%af%d9%85-%d8%a7%d8%b7%d9%84%d8%a7%d8%b9-%d8%a7%d8%b2-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d9%83-%da%af%d8%b0%d8%a7%d8%b1%d9%8a-%d8%b4%d8%a7%d9%86%d8%b3-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%88%d8%b1%d9%8a-%d8%b1%d8%a7-%d9%83/