«

»

Print this نوشته

چگونه بدانیم که مواد غذایی فراوری شده دارای چربی، چربی های اشباع، شکر یا نمک بالا می باشد ؟

دستور العمل ها عبارتند از :
چربی ها
بالا : بیش از ۱۷٫۵ گرم چربی در هر ۱۰۰ گرم
پایین : ۳ گرم چربی یا کمتر در هر ۱۰۰ گرم
چربی های اشباع
بالا : بیش از ۵ گرم از چربی های اشباع شده در هر ۱۰۰ گرم
پایین : ۱٫۵ گرم چربی اشباع و یا کمتر در هر ۱۰۰ گرم
قندها
بالا : بیش از ۲۲٫۵ گرم از کل قند در هر ۱۰۰ گرم
پایین : ۵ گرم از کل قند یا کمتر در هر ۱۰۰ گرم
نمک
بالا : بیش از ۱٫۵ گرم نمک در هر ۱۰۰ گرم ( یا سدیم ۰٫۶ گرم )
پایین : ۰٫۳ گرم نمک یا کمتر در هر ۱۰۰ گرم ( یا سدیم ۰٫۱ گرم )
به عنوان مثال ، اگر شما در حال تلاش برای کاهش چربی های اشباع شده هستید سعی کنید خوردن مقدار غذاهایی که بیش از ۵ گرم از چربی های اشباع شده در هر ۱۰۰ گرم دارند را محدود کنید .

Permanent link to this article: http://glo.ir/%da%86%da%af%d9%88%d9%86%d9%87-%d8%a8%d8%af%d8%a7%d9%86%db%8c%d9%85-%da%a9%d9%87-%d9%85%d9%88%d8%a7%d8%af-%d8%ba%d8%b0%d8%a7%db%8c%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%b4%d8%af%d9%87-%d8%af/

This site is protected by wp-copyrightpro.com